
Styr på stemmen? Polér dine præstationsevner og få budskabet igennem med stærk stemmeføring
Posted in : Foredrag on by : Kasper
Dét at kunne holde en fængende præsentation, som siver rent ind hos modtagerne, er faktisk en stor kunst. Der er nemlig mange faktorer, der kan spille ind på, at du ikke når helt ind til dine modtagere – her spiller din stemme og den måde, du bruger den, en meget stor rolle.
Selvsikker stemmeføring kan være god forretning
Særligt i forretningsmæssige sammenhænge er det væsentligt, at du kan tale og præsentere overbevisende, hvis du eksempelvis skal præsentere/sælge et produkt eller kommunikere et budskab rent ud til dine kollegaer. Derfor kan det vise sig at være en god investering at række ud efter hjælp til at blive en dygtig, spændende og overbevisende taler i større forsamlinger.
“En præsentation skal række længere end den tid, du er på.” Lars Klingert, foredragsholder.
En stærk stemme
Du kender det stensikkert: Du er nervøs, du skal være på, og så sker det, som er sket så mange gange før – stemmen skælver, og din nervøsitet intensiveres.
Hvad værre er, så er det let for modtagere at registrere, når en taler er nervøs, og det vil i alle tilfælde sløre budskabet i en eller anden grad. Når du fremstår nervøs, flyttes fokus fra, hvad du siger, til hvordan du siger det – og det er nok de sidste vi ønsker, når vi står i en situation, hvor stemmebåndet slår knuder. Heldigvis er der skræddersyet hjælp at hente, og det er aldrig for sent at blive en god taler.
Skjulte ressourcer og uforløst potentiale
Stemmen har masser af skjulte ressourcer, og med professionel hjælp til at udnytte stemmens mange potentialer kan du blandt andet lære at:
- Få dit budskab klart igennem – hver gang
- Maksimere gennemslagskraften
- Skjule nervøsitet via kontrolleret stemmeføring
- Tale varieret frem for monotomt
- Skabe tillid via dynamisk stemmebrug
Og meget mere. På kurset ”Stemmens skjulte ressourcer” kan du lære at udfolde din stemmes potentialer, og det kan i høj grad vise sig vigtigt i forretningsmæssige sammenhænge – det er her, der for alvor er noget på spil, når du taler.